Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΓΡΗΓΟΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Για να έχεις βρεθεί στην σελίδα αυτή σίγουρα ψάχνεις γρήγορα και σωστά να μάθεις γερμανικά.
Η ομάδα των φιλολόγων καθηγητών μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να το πετύχεις σε σύντομο χρόνο που δεν υπερβαίνει τους έξι με οκτώ μήνες.
Όλοι βέβαια οι ενήλικες σπουδαστές, οι οποίοι ψάχνουν να μάθουν γρήγορα και σωστά γερμανικά, αναζητούν να το πετύχουν ψάχνοντας κυρίως τις αγγελίες και τις διαφημίσεις που ουν καταχωρήσει τα κεντρικά φροντιστήρια.
Αν ομως σκεφτείς οτι οι ώρες των μαθημάτων στα κεντρικά φροντιστήρια είναι σταθερές, δηλαδή γίνονται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες , οι οποίες συχνά μπορεί και να συμπίπτουν με τις δικές σου δραστηριότητες, τότε ασφαλώς είναι προτιμότερο αν θέλεις να μάθεις γρήγορα γερμανικά τα ιδιαίτερα μαθήματα.
Στον σύνδεσμο μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ θα μάθεις σχετικά με την δική μας πρόταση αναφορικά με τα ιδιαιτερα μαθηματα !
Τα ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών προσφέρουν συγκριτικά πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα, σε σχέση με τα ταχύρυθμα μαθήματα γερμανικών σε φροντιστήρια. Το βασικό πλεονέκτημα είναι οτι εσυ ρυθμίζεις το χρονοδιάγραμμα σπουδών σου. Αυτό σημαίνει ότι εσύ θα καθορίσεις τις τις ημέρες και ώρες που θα κάνεις μάθημα.
Αν κάποια στιγμη – ειτε λόγω των υποχρεώσεων της εξεταστικής συ περιόδου , ή άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων – αναγκαστείς να σταματήσεις για ένα διάστημα θα συνεχίσεις μετα, από το σημείο στο οποίο είχε σταματήσει, χωρίς να έχεις χάσει τίποτα από το χρονοδιάγραμμα σπουδών σου.
Ενα ακόμη βασικό πλεονέκτημα, το οποίο προσφέρουν τα ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών για ενήλικες, είναι ότι έχεις να κάνεις μάθημα μόνο με έναν ακόμη σπουδαστή ή το πολύ με δύο , και όχι να αναγκαστείς να είσαι μαζί με επτά , με δέκα ή και με δεκαπέντε ακόμη σπουδαστές. Αυτό σημαίνει ότι έχεις περισσότερο χρόνο να μιλήσεις γερμανικά και έναν καθηγητή ο οποίος είναι συγκεντρωμένος αποκλειστικά και μόνο σε σένα.


Βέβαια οι πολέμιοι των ιδιαίτερων μαθημάτων γερμανικών, αντιτείνουν το επιχείρημα ότι το κόστος στα ιδιαίτερα μαθήματα είναι πολύ μεγαλύτερο από εκείνο το οποίο προσφέρουν τα πολυμελή ταχύρυθμα εντατικά κινήματα το φροντιστήριο του κέντρου.
Στο επιχείρημα αυτό έχουμε να απαντήσουμε οτι εξαρτάται ται σαφές από τον καθηγητή μου και απο το πρόγραμμα το οποίο εσύ ο υποψήφιος σπουδαστης θα επιλέξεις .
Στην δικιά μας περίπτωση των καθηγητών όπως μπορείτε να δειτε και στο link μας ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ μπορείτε ξεκινώντας από το απόλυτο μηδέν σε 100 το πολύ ώρες να φθάσετε εγγυημένα όχι απλά στο επίπεδο Β2 , αλλά στην εφφυημένη απόκτηση απόκτηση του πτυχίου Zertifikat B2 Goethe Institut
Και αν σας πούμε ότι το συνολικό κόστος για τμήμα δύο άτομων είναι σημαντικά φθηνότερο από τα πλέον φθηνά δίδακτρα των Κεντρικών Φροντιστηρίων τότε αυτό που σας προσφέρουν οι LernenDe είναι το πιο οικονομικό μάθημα που μπορείτε να βρείτε.
Άλλά το πιο σημαντικό από όλα δεν είναι μόνο το θέμα τιμή όταν κάνεις ψάχνει για γρήγορα πρέπει ταυτόχρονα να απαιτεί και σωστά γερμανικά. Αυτό το διασφαλίζει τη σωστή επιλογή του καθηγητή. Η ομάδα των συνεργατών μας, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από πτυχιούχους του κινήματος γερμανικής γλώσσας και φιλολογίας των ΕΚΠΑ και ΑΠΘ σας εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του διδακτικού προσωπικού.
Πέρα από το γεγονός ότι όλοι μας οι συνεργάτες είναι πτυχιούχοι γερμανικής φιλολογίας, οι περισσότεροι έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους στην διδακτική των γερμανικών ως ξένη γλώσσα και στη γλωσσολογία.
Επιπλέον έχουν εργαστεί επί πολλά χρόνια, κάποιοι και 25 έως καθηγητές και εξεταστές τόσο στο Ινστιτούτο Goethe όπως επίσης και στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Επομένως οταν ψάχνετε για ταχύρυθμα, εντατικά, ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών είμαστε η πρώτη σας επιλογή .!
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, αρκεί να επικοινωνήσετε στο παρακάτω e-mail
            delernengr@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.