Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ



Μιλώντας για οικονομικά , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων , που θα εξασφαλίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα τα αναγνωρισμένα πτυχία του Goethe Institut και συγκεκριμένα το Zertifikat B1 καθως και το Zertifikat B2 ή και C1 , οι εξειδικευμενοι στα “Γερμανικα για Ενηλικες” συνεργατες μας ( αποκλειστικά πτυχιουχοι Γερμανικης Φιλολογίας ) αποτελουν την πλεον φερεγγυα επιλογη σας !
Οι ενηλικες που ολοενα και περισσοτερο ενδιαφερονται για Γερμανικα , στρεφουν ( όπως είναι εξάλλου απόλυτα δικαιολογημένο ) την προσοχή τους στα ταχύρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικών , που προσφερον τα κεντρικά Φροντιστηρια !
Δυστυχώς ομως παραβλεπουν το γεγονος ότι αυτα ακριβς τα εντατικα, ταχύρυθμα τμηματα διεξαγονται σε αυστηρα προκαθορισμένες ημέρες και ωρες, γεγονός που καθιστα απογορευτική την συνεχή επί οκτάμηνο φοίτηση τους !
Είνα φυσικό οι συνεχώς αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες προσωπικές , φοιτητικές ή και επαγγελματικές υποχρεώσεις των υποψηφίων σπουδαστών να μην επιτρέπουν την απρόσκοπτη παρακολουθηση σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες !
Ετσι είναι αναπόφευκτο να χάνονται μαθηματα, που δεν αναπληρώνονται, και να δημιουργουνται κενα γνωσεων που δυστυχώς δυσχεραίνουν ουσιαστιά την εκμαθηση της γερμανικής γλωσσας , που απαιτει ιδιαίτερη πειθαρχία στην εκμάθηση της ,ειδικά στα αρχικά στάδια !
Ετσι παρατηρειται το γεγονός , αν κάποιος ενηλικας σπουδαστης δεν μπορεσει να παρακολουθησει όλα τα προδιαγεγραμμένα μαθηματα και χάσει κάποια από αυτα , να προχωρεί με δυστυχώς δυσαναπλήρωτα κενά !!
Για τον λόγο αυτό ειναι φυσικό οι ενηλικες που ενδιαφερονατι για Γερμανικά να στρεφονται στα ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικών , και αν μάλιστα επειγονται να αποκτήσουν κάποιο απο τα πτυχία Zertifikat B1 ή B2 του Goethe Institut να αποτεινονται σε ταχυρυθμα , εντατικα και πάντα ιδιαίτερα μαθηματα γερμανικων !!
Ειναι εξάλλου τα μόνο που λαμβάνουν χώρα όποτε εξυπηρετει τον σπουδαστη , να μεταβάλλονται ακόμη και κάθε εβδομάδα αν αυτο τον βολεύει και γενικά να προσαρμόζονται στο ρυθμό και τις απαιτησεις του !
Ασφαλώς όμως και τα ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων παρουσιάζουν κάποια μειονεκτήματα σε σχεση με τα αντιστοιχα φροντιστηριακά , και αυτα τα μειονεκτηματα αφορουν το οικονομικό σκέλος !!
Είναι δηλαδή πιο ακριβά σε γενικες γραμμες από τα αντίστοιχα φροντιστηριακά , αλλά μπορούν όμως να καταστούν τόσο οικονομικά και σε βαθος χρόνου προσοδοφόρα ,ώστε το φαινομενικό τους υψηλοτερο κόστος να μην τα καθιστα απαγορευτικά !
Ειδικά εμεις προσφερουμε στους ενηλικες που ενδιαφερονται για σωστα γερμανικά , ταχυρυθμα , ιδιαιτερα , μαθηματα γερμανικων που μπορουν σε διμελη και τριμελή τμηματα να είναι ανταγωνιστικά ή ακόμη και φτηνότερα από τα αντιστοιχα φροντιστηριακά τμηματα !!
Για τον λόγο αυτό σας προτρεπουμε , εσας τους ενηλικες σπουδαστες ή εργαζόμενους που επιθυμείτε να μαθετε σωστα και γρηγορα και κυριως οικονομικα Γερμανικά , αφού ρωτησετε παντου και πάρετε προσφορες για το πόσο γρηγορα και με τι κόστος μπορειτε να αποκτήσετε το πτυχίο που στοχεύετε , να επικοινωνησετε στο τελος , προτου λάβετε την οριστική σας απόφαση και με τους εξειδικευμενους στα Γερμανικα για Ενηλικες συνεργατες μας στο delernengr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.