Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ !!



Ψάχνοντας για οικονομικα , μαθηματα Γερμανικων έχεις βρεθεί σε αυτην την ιστοσελίδα ! Εδω θα ενημερωθείς για απλά , ιδιαιτερα , μαθηματα Γερμανικων , καθως επίσης και για ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων , που αποσκοπουν στο να αποκτήσεις σε πολύ σύντομο χρόνο τα πτυχία που προσφερει το Γερμανικο Ινστιτουτο Goethe Institut , δηλαδή το Zertifikat B1 , το Zertifikat B2 , το Zertifikat C1 και το Zertifikat C2 !!
Καταρχην να απαντήσουμε στην ερώτηση που ακούμε συνέχεια από τους υποψηφιους σπουδαστές !! Πόσο γρήγορα μπορω να πάρω το Zertifikat B1 ή το Zertifikat B2 ??? Η ακόμη πιο συχνά !! Πόσο καιρό θα πάρει να μάθω Γερμανικά ??
Οι απαντήσεις σε αυτες τις δυο ερωτησεις δεν μπορει να είναι μονοσημαντες ! Πραγματικα η διαδικασία εκμάθησης και διδασκαλιας μιας ξένης γλώσσας , πολλώ μάλλον των Γερμανικων είναι μια πολυπαραγοντική διαδικασία !!
Το πόσο χρόνο θα πάρει να μάθει κανείς να μιλά Γερμανικά και κατα ευτερο λόγο σε πόσο καιρό θα αποκτήσει τα αντιστοιχα πτυχία , εξαρταται κυρίως από τον ίδιο τον υποψηφιο σπουδαστή !! Και εδω θέλω να τονίσω ότι δεν εννοούμε με αυτό τις νοητικές του ικανότητες, ούτε τις μαθησιακές του δεξιότητες , ούτε καν την υφιστάμενη μόρφωση του ! Το πλέον σημαντικό στο να μάθει κανείς γρηγορα και σωστα την γερμανικη γλώσσα έχει αποκλειστικά μία και μόνο συνισταμένη !!
Το κίνητρο ! Την διάθεση ! Το πάθος να μάθει κανείς !!
Στην πολύχρονη πορεία μας στο χώρο της Δημόσιας και Ιδιωτικής , Τριτοβάθμια και Δευτεροβάθμιας Εκπάιδευσης έχουμε συναντήσει όλων των ειδών τους σπουδαστές !
Πιστεψτε μας !! Οι σπουδαστές εκείνοι που είχαν το κίνητρο , και επομένως το πάθος και την διάθεση να μάθουν γρήγορα γερμανικά, στην κυριολεξία υπερκέρασαν σπουδαστές με πολύ καλύτερο υπόβαθρο !!
Για τον λόγο αυτό επαναλάμβανουμε το για εμάς κοινότυπο , αλλά για τους πολλούς ακατανόητο !!
Για να μάθεις σωστά και κυρίως γρήγορα γερμανικα , το ουσιαστικό δεν είναι ούτε η ηλικία , ούτε το αν έχεις πανεπιστημιακες περγαμηνες , ουτε αν είσαι προικισμένος στην αποστήθιση !
Το ουσιαστικό είναι να θέλεις να μάθεις γερμανικά ! Και να το θέλεις με πάθος !
Φυσικά το κίνητρο παίζει τον μέγιστο ρόλο ! Αν δηλαδή είσαι ιατρός ή τελειοφοιτος Ιατρικής και επιθυμείς να ξεκινήσεις ιατρική ειδικότητα στην Γερμανία , όπου ο πρώτος μισθός του Assistentarzt δηλαδή του ειδικευόμενου γιατρού είναι 2350 ευρώ καθαρά και με τις εφημερίες θα αγγίξει από το πρώτο τρίμηνο τα 2800 και βάλε , τότε ασφαλώς και έχεις το κίνητρο ! Αν είσαι μηχανικός οποιασδηποτε ειδικότητας , ηλεκτρολογος μηχανικος , μηχανολογος μηχανικος ή και πολιτικός ή αρχιτεκτων μηχανικός, τοτε και επιζητείς θέση εργασίας στον κατασκευαστικό ή βιομηχανικό τομέα όπου οι αντίστοιχοι εισαγωγικοί μισθοι είναι τουλάχιστον 1700 ευρώ , τότε ασφαλώς κα έχεις κίνητρο ! Αν είσαι τέλος ένας εξειδικευμένος μισθωτός στον εμπορικό ή χρηματοπιστωτικό τομέα , και επιθυμείς και συνθηκες εργασίας και απολαβές που δεν συγκρίνονται με τις ελληνικές και μάλιστα σε ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον ανάπτυξης και με κόστος ζωης κατα πολύ χαμηλότερο από το ελληνικό , τότε ασφαλώς έχεις και εσύ το κίνητρο !
Και πιστέψτε μας ! Το κίνητρο είναι το βασικό για να μάθεις γρηγορα και σωστα Γερμανικά και να διεκδικήσεις σε σύντομο χρονικο διάστημα μια από τις δεκάδες χιλιάδες θέσεις στην Γερμανία !!
Οσο για το οικονομικό !! Αυτό αστο σε εμάς !!1
Βάλε εσύ το κίνητρο και τη διάθεση και εμεις είμαστε εδώ για να σου εξασφαλίσουμε με απλά ή και ταχύρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων την επιτευξη του στοχου σου !! Και προ πάντων οικονομικά
Μην διστάσεις ! Γραψε μας στο
                                   delernengr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.