Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ




Σε πόσο χρονο θα αποκτήσω το Β1 ή το Β2 ?
Ποσο χρονο θα μου παρει να μαθω Γερμανικά ?
Αυτές είναι μερικες μονο από τοις ερωτήσεις που μας θετουν οι υποψήφιοι ενήλικες σπουδαστές Γερμανικών !
Το σίγουρο είναι ότι όλοι τους θέλουν να μαθουν γρηγορα , πολυ γρηγορα Γερμανικα !!
Η απάντηση στα ερωτήματα αυτά δεν είναι μονοσήμαντη !
Είναι πολυπαραγοντική και εξαρτώμενη από πολλές παραμέτρους !
Οι ενηλικες που αποφασίζουν να αφιερώσουν χρονο και χρημα για τα Γερμανικά , σπάνια το κάνουν έτσι απλά για να μάθουν ακόμη μια ξένη γλώσσα !
Οι ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η Γερμανική γλώσσα , η ιδιότυπη προφορά της και οι αδιαμφισβήτητες δυσκολίες της Γραμματικής και του Λεξιλογίου της, τη είχαν καταστήσει επί δεκαετίες μια “ανεπιθύμητη “ γλώσσα !
Τα Γαλλικά, τα Ιταλικά και τελευταία τα Ισπανικά είχαν κερδίσει τις καρδιές των ενηλίκων που επιθυμούσαν να μάθουν μετα τα Αγγλικά, ακόμη μια ξενη γλώσσα !!
Τα Γερμανικά ήταν πάντα τελευταία και καταϊδρωμένα !!
Η οικονομική κρίση που ταλανίζει την χώρα μας, τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά ανεργίας , και η γενικότερη μίζερη ελληνική πραγματικότητα από την μία , και η βρίθουσα , με δυνατούς ρυθμούς ανάπτυξης Γερμανική οικονομία , με τις δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας που προσφέρει , όχι μόνο στον βιομηχανικό κλάδο αλλά και στον τομέα παροχής υπηρεσιών , από την άλλη , έχουν καταστήσει την Γερμανία πόλο έλξη μεταναστών από όλες τις χώρες του Νότου της Ευρωπαϊκής Ενωσης , και φυσικά και από την Ελλάδα !!
Ικανή όμως και αναγκαία συνθήκη για να βρει κανείς θέση εργασίας στην Γερμανία , είναι η πολύ καλή γνώση της Γερμανικής γλώσσας !
Ο ισχυρισμός που προβάλλουν κάποιοι, ότι θα πάω στην Γερμανία και σίγουρα θα βρώ μια θέση εργασίας , μιας και όντως σε πολλούς τομείς οι ανάγκες για άμεση κάλυψη θέσεων εργασίας είναι επιτακτική , ειναι δυστυχώς πέρα έως πέρα εσφαλμένη !!
Η Γερμανική κοινωνία δεν διαθέτει τους βαθμούς ανεκτικότητας και αφομοίωσης άλλων Βορειοευρωπαϊκών χωρών !
Αν δεν κατέχει κανείς πολύ καλά έως άριστα την γερμανικη γλώσσα, είναι πρακτικά αδύνατον να ενταχθεί , πολλώ δε μάλλον να βρεί μια θέση εργασία σε Γερμανική επιχείρηση !!
Αυτο ισχύει πολύ περισσότερο σε οσους είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημίων ή Πολυτεχνείων και επιθυμούν να εξασκήσουν το επάγγελμα τους στην Γερμανία ή και στην Αυστρία ή Ελβετία !
Το Zertifikat B2 που παρέχει το γρμανικό ινστιτούτο Goethe Institut – και προσφάτως και το αντίστοιχο αυστριακό – είναι το διαβατηριο σας για μια θεση εργασίας στην Γερμανία !!
Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε την δυνατότητα να μάθετε γρηγορα και σωστα – το κυριότερο – οικονομικά Γερμανικα !
Αν αυτό που σας ενδιαφερει είναι σε πολυ συντομο χρονο από 4 έως 6 μήνες να μάθετε τέλεια γερμανικα τότε στον σύνδεσμο μας ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ θα δειτε πως με εντατικα , ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων θα το πετυχετε σε πραγματικά ελάχιστο χρόνο
Αν πάλι είστε γιατροι τότε το προγραμμα μας Γερμανικα για γιατρους που αναλυτικα παρουσιαζεται στον ακολουθο σύνδεσμο ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ είναι το κατάλληλο για εσάς
Αν πάλι επιθυμείτε απλά και όχι ταχυρυθμα εντατικα ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων τότε είμαστε στην διαθεση σας αν επικοινωνησετε μαζί μας στο delernengr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.